Magazinul de suruburi

...noi chiar prindem bine!

Despre noi

Infiintat in anul 2002, MAGAZINUL DE SURUBURI comercializeaza o gama completa de organe de asamblare, elemente de fixare, sisteme de lipire, echipamente electrice, materiale industriale, precum si accesorii pentru acestea.

Clientii carora ne adresam sunt persoane fizice, firme mici si mijlocii. Stocul nostru este diversificat si detinem peste 10.000 de repere diferite, ce pot fi livrate in maxim 24 de ore in orice localitate din tara.

Gama de produse cuprinde: suruburi metrice, piulite, saibe, dibluri universale, dibluri pentru fixat izolatii, suruburi pentru lemn, cuie din otel calit pentru beton, suruburi si dibluri preasamblate pentru montaj gipscarton, conexpanduri si ancore bolt de mare incarcare, discuri abrazive, scule si unelte.

Localizare

Situat in Bistrita pe str. Garii nr. 1, vis a vis de supermarketul Billa, Magazinul de Suruburi ofera o gama completa si diversificata de elemente de fixare si organe de asamblare.

magazinul-surubelushop


Produse speciale

Venim in intampinarea nevoilor crescande ale meseriasilor profesionisti care au nevoie sa foloseasca produse speciale greu de procurat sau chiar inexistente pe piata romaneasca. Cere oferta prin intermediul formularului de contact.

suruburi-bistrita

Disponibilitate

Peste 90% din produsele afisate pe site sunt disponibile in magazinele noastre,iar cele care nu sunt disponible pot fii procurate in maximum 48 de ore.Produsele noastre pot fii livrate in toata Romania

delivery

Discount

Oferim discountr-uri la cumparare cu plata cash conform grilei:
100 Lei – 5% discount
200 Lei – 10% discount
300 Lei – 15% discount
500 Lei – 20% discount
1000 Lei – 25% discount

discount


Contact

contact

Localizare pe harta

Magazinul de Suruburi este deschis de Luni pana Vineri intre orele 8:00-18:00 si Sambata intre orele 08:00-14:00Putem fi contactati prin e-mail la adresa eurofilmar@yahoo.com sau telefonic la numerele afisate mai jos:

Tel: 0742.615.522 sau 0743.934.060

Web: www.eurofilmar.ro


This is a website recovered by the free version of the Wayback Downloader.