Magazinul de suruburi

...noi chiar prindem bine!

Despre noi

Infiintat in anul 2002, MAGAZINUL DE SURUBURI comercializeaza o gama completa de organe de asamblare, elemente de fixare, sisteme de lipire, echipamente electrice, materiale industriale, precum si accesorii pentru acestea.

Clientii carora ne adresam sunt persoane fizice, firme mici si mijlocii. Stocul nostru este diversificat si detinem peste 10.000 de repere diferite, ce pot fi livrate in maxim 24 de ore in orice localitate din tara.

Gama de produse cuprinde: suruburi metrice, piulite, saibe, dibluri universale, dibluri pentru fixat izolatii, suruburi pentru lemn, cuie din otel calit pentru beton, suruburi si dibluri preasamblate pentru montaj gipscarton, conexpanduri si ancore bolt de mare incarcare, discuri abrazive, scule si unelte.

Ne straduim sa oferim atat clientilor cat si celorlalti colaboratori ai nostri increderea de care au nevoie pentru a construi un parteneriat din care sa castigam impreuna. Ne angajam sa lucram continuu pentru a obtine satisfactia si incantarea clientilor nostri.

Echipa MAGAZINUL DE SURUBURI

Am alcatuit o echipa eficienta si profesionista, un colectiv prietenos si foarte bine calificat, care va sta la dispozitie in toate etapele colaborarii noastre, de la preluarea comenzilor pana la livrare. In domeniul nostru, doar daca dumneavoastra sunteti multumiti de serviciile primite, putem sa fim si noi multumiti.